Ovo ljeto za Janka Popovića Volarića itekako je uspješno. Na nedavno održanom festivalu u Herceg Novom ovaj glumac osvojio je svoju prvu filmsku nagradu.

Ovo ljeto za Janka Popovića Volarića itekako je uspješno. Na nedavno održanom festivalu u Herceg Novom ovaj glumac osvojio je svoju prvu filmsku nagradu. No, njegove ambicije ne staju samo na tome. Iako je prestao maštati o Hollywoodu nada se ulogama u regiji, a trenutno se snima i serija Nove TV "Kud puklo da puklo" u kojoj Janko tumači jednog od glavnih likova. Više o ovoj seriji, ali i o tome kako se nosi s porukama brojnih obožavateljica te kakav odnos ima sa 15-godišnjim sinom saznajte u emisiji.

Ekipa inMagazina bila je i na Vukovar film festivalu, po mnogočemu jedinstvenom. Jedini je to filmski festival zajednice podunavskih zemalja i jedini koji se doslovno održava na Dunavu. Osmišljen je da promovira i širi kreativni uzlet filmaša iz regije. U emisiji pogledajte djelić atmosfere.

Sigurno je svatko od vas doživio da u trenucima tjeskobe i slabosti ode u kupnju, potroši novac i poslije zbog toga požali. Prilog inMagazina govori o najnovijem poremećaju, shopping bulimiji. Doznajte koji su simptomi i što napraviti ako neke od njih prepoznate u svom ponašanju.