Nakon četiri godine pauze grupa Hari Mata Hari objavila je novu pjesmu za koju su snimili, neuobičajeno za njih, provokativan spot. Grupa će sljedeće godine proslaviti 30 godina karijere, a pjesma 'Da ti ko' čovjek oprostim' najava je njihova novog, dvanaestog po redu, studijskog albuma.

Papa je osvanuo među najbolje odijevenim muškarcima 2013., mišljenje je to jednog uglednog časopisa. U objašnjenju čime je poglavar Katoličke Crkve zaslužio ovu titulu piše, između ostalog i kako će njegov poziv na trezvenost promijeniti odijevanje u Crkvi. Jesu li u pravu otkrivaju Papini krojači i objašnjavaju što biskupi odijevaju za svečane prigode te što odjeva Papa za pojavljivanja na balkonu Svetog Petra.

Nakon četiri godine pauze grupa Hari Mata Hari objavila je novu pjesmu za koju su snimili, neuobičajeno za njih, provokativan spot. Grupa će sljedeće godine proslaviti 30 godina karijere, a pjesma 'Da ti ko' čovjek oprostim' najava je njihova novog, dvanaestog po redu, studijskog albuma. Tim povodom ekipa inMagazina razgovarala je s frontmenom grupe Harijem Varešanovićem, koji osim o glazbi govori i o svom privatnom životu te otkriva jesu li istiniti natpisi da se rastaje.

inMagazin u današnjem izdanju otkriva i tajnu skrivenu iza pojave zelenih jaja u Samoboru.