Vijest da se vjenčao s atraktivnom odabranicom Anom Šarić predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko otkrio je upravo ispred kamera Nove TV. Vjenčanje je prema najavama održano daleko od očiju javnosti, na maloj intimnoj svečanosti. U prilogu koji slijedi doznajte gdje je brak sklopljen te koji su poznati Hrvati i Hrvatice zavjete odlučili izmijeniti u tajnosti.

Vijest da se vjenčao s atraktivnom odabranicom Anom Šarić, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko otkrio je upravo ispred kamera Nove TV. Vjenčanje je prema najavama održano daleko od očiju javnosti, na maloj intimnoj svečanosti. Doznajte gdje je brak sklopljen te koji su poznati Hrvati i Hrvatice zavjete odlučili izmijeniti u tajnosti.

Reprezentacija vatrenih '98. - braća Kovač, Vlaović, Tudor samo su neka od imena koja su jučer istrčala na travnjak gradskog stadiona u Sisku. S druge ih je strane čekala ih je reprezentacija svećenika. Nogometni sraz imao je humanitarni karakter - pomoći studentima slabijeg imovinskog stanja. U prilogu Nikoline Tomasović pogledajte kako je to kad časne sestre pušu u vuvuzele.

Iako nam prognoza vremena možda ne ide na ruku, proljeće je poznatim damama itekako udarilo u glavu. Neke su se ponovno zaljubile, druge otkrile kako su se u ljubavi opekle, a ostale se naveliko pripremaju za ljeto. Tko se primio beauty tretmana, a koga suprug tjera da pripazi na kilažu te još ponešto, otkrit će vam Lana Samaržija.

Kada se pojavljuju na crvenom tepihu svjetske zvijezde paze na svaki detalj. O tome se brine tim stručnjaka koji ništa ne prepušta slučaju pa nas glumice, pjevačice i manekenke u glamuroznim izdanjima često ostave bez daha. Mi smo odlučili provjeriti kakve su po tom pitanju domaće ljepotice. U društvu Maje Šuput uputili smo se u izbor glamurozne toalete i otkrili kojim sve trikovima pribjegavaju zvijezde kako bi na crvenom tepihu izgledale besprijekorno.

2016. u Dubrovniku će biti obilježena kao godina sv. Vlaha. Tom nam je prigodom Michal Negrin ekskluzivno predstavila još nedovršenu kolekciju medaljona, posvećenu upravo zaštitniku grada. Družeći se s ovom svjetski priznatom dizajnericom nakita, doznali smo brojne zanimljive detalje vezane za njezin rad, ali i doznali koje ju svjetske, ali i domaće zvijezde, jednostavno obožavaju. 

Većina nas se vjerojatno nikada u životu neće odlučiti na skok s padobranom, no oni koji su samo jednom iskusili adrenalin ovog avanturističkog sporta uvjeravaju nas kako je iskustvo izvantjelesno. Uz to, na skokovima se odvijaju i neke od najromantičnijih priča, a njihove detalje ispričali su nam u jednoj zagrebačkoj školi padobranstva. Uz ljubavne anegdote, donosimo vam i kadrove prvog skoka dvojice braće koji su se pred našim kamerama odlučili uhvatiti u koštac sa strahom od skoka.

Od dobro nam poznatih badema i oraha preko kikirikija i pistacija do egzotičnih indijskih, australskih i brazilskih oraščića. Orašasti plodovi preporuka su nutricionista za uravnoteženu prehranu. Koje su njihove blagodati, na što treba pripaziti te koja je preporučena dnevna količina, otkriva naša Maja Ciglenečki.

Pohani odrezak u umaku od češnjaka prijedlog je ručka za sutra iz Podravkine kuhinje koji vam priprema Dražen Đurišević.