PONEDJELJAK 17.25

Kavalir ili gentleman opis je za muškarca čije su glavne karakteristike strogo poštovanje bontona te uvažavanje drugih ljudi, posebno onih koji su fizički ili na neki drugi način slabiji od njega. Mnogi će reći da je kavalirstvo mnogo više od nekoliko naučenih gesta. Jesu li kavaliri izumrla vrsta te je li danas više cijenjen muškarac koji zna odbrusiti, istražila je Lana Samaržija.

Temperature su se spustile ispod ništice, a prognoze najavljuju još veću hladnoću. Mislite li da ćete se ugrijati ako pojačate radijatore, ispijate toplu kavu ili dok ste vani na hladnoći, uvučete ruke u džepove, varate se! Ništa od navedenog neće vam pomoći. Želite li se uistinu ugrijati, postoji nekoliko trikova koje je korisno znati.

I ove će se godine brojni Hrvati po dozu snježnih radosti uputiti na svoja omiljena skijališta u Austriji, Italiji, Francuskoj... Među njima i brojni amateri i početnici. Donosimo vam male trikove i zlata vrijedne savjete kako se pripremiti za skijanje, kako pravilno odabrati opremu te pri tom proći što povoljnije po vaš kućni budžet. Otkrivamo i detalje iz svijeta snowbordanja, sve popularnije adrenalinske zabave za mlade. Sve što morate znati prije odlaska na skijanje donosi Davor Garić.