U novoj sezoni rubrike 'Petkom s Petkom' iznenađenja će priređivati - gledateljima. Petko će upoznavati ljude s njihovim idolima, uz pomoć članova obitelji i prijatelja.

Ekipa inMagazina gledateljima će predstaviti mladu pjevačku nadu Matiju Cveka koji se mikrofona ozbiljnije uhvatio nakon prerano prekinute nogometne karijere. Pod svoje ga je uzeo Nenad Ninčević, proslavljeni hrvatski skladatelj.
InMagazin donosi intervju s redateljem Bobom Jelčićem i glavnim glumcem Bogdanom Diklićem koji je glumio u njegovom nagrađivanom filmu ´Obrana i zaštita´. Obojica su pričala o suradnji na filmu i Mostaru kao gradu u kojem se odvija radnja filma.

Sve traženija kaštelanska manekenka, 24-godišnja Ana Kurobasa niže uspjeh za uspjehom. Lijepa Dalmatinka nedavno se vratila iz Istanbula gdje je uz brojne reklame i kataloge, snimila i dva video spota, jedan u prekrasnom Bodrumu za pjevača Yılmaza Tanera, a drugi za ciparskog glazbenika İbrahima Özdurana. Ana je sa samo 18 godina bila prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2008. godine, a 2011. je krasila naslovnicu knjige o Jamesu Bondu.

Nakon što je u protekle dvije godine priredio više od 250 iznenađenja zvijezdama s hrvatske i regionalne scene, voditelj Dalibor Petko sprema se za novi poduhvat. U novoj sezoni rubrike 'Petkom s Petkom' iznenađenja će priređivati - gledateljima. Petko će upoznavati ljude s njihovim idolima, uz pomoć članova obitelji i prijatelja. U prvoj emisiji Petko će iznenaditi Valentinu Petričević, koja je željela upoznati upravo njega. Valentina je 36-ogodišnja djevojka s Downovim sindromom. Pismo je poslala njena medicinska sestra Ljiljana kojoj je Valentina u prijateljskom razgovoru otkrila svoje tri novogodišnje želje, nakon čega Petko, ekipa inMagazina i njeni roditelji kreću Valentini napraviti dan iz snova!