Zbog dojave o bombi sinoć je evakuirana mala dvorana Lisinski u kojoj se održavao izbor za Kraljicu Hrvatske. Nasreću ipak lažna, dojava je unijela strah među kandidatkinje, ali i posjetitelje.

Zbog dojave o bombi sinoć je evakuirana mala dvorana Lisinski u kojoj se održavao izbor za Kraljicu Hrvatske. Nasreću ipak lažna, dojava je unijela strah među kandidatkinje, ali i posjetitelje. No, priča postaje još intrigantnija ako vam kažemo da se oko prava na isto natjecanje ljepote već neko vrijeme bori dvoje organizatora. Po svemu sudeći, priča će imati sudski epilog, a Hrvatska ove godine dvije ljepotice s istom titulom. 

Iako je uloga u filmu ''Ti mene nosiš'' trebala biti velik povratak na scenu za Josipa Katalenića, nekad poznati pjevač sinoćnju je premijeru dočekao iza rešetaka. Prošlog tjedna našao se na optuženičkoj klupi zbog pedofilije. No zbog tog skandala prvi dugometražni film Ivone Juke ponio je titulu jednog od najiščekivanijeg. Neke scene iz filma bile su gotovo proročke. Što o cijeloj situaciji i filmu kažu njegovi kolege, pogledajte u današnjem inMagazinu.

Zagorjem se ovih dana širio neodoljiv miris štrukli. Jelo koje je i službeno uvedeno u registar zaštićenih kulturnih dobara Hrvatske Zagorci pomno čuvaju od zaborava. Jedan od načina jest i famozna Štruklijada. Ove godine na slasnom je natjecanju snage odmjerilo 11 majstora od štrukli. A zagorskom se poslasticom osladila i naša ekipa.

Život tamburaške pjevačice Marije Pavković Snaše iz temelja se promijenio nakon što joj je prošle godine dijagnosticirana zloćudna bolest. Kako je reagirala na dijagnozu, koliko joj je teško bilo rastati se od duge kose i koliko se promijenila, povjerila je Daliboru Petku.

Slijedi još jedna nevjerojatna transformacija u novom izdanju našeg make overa. Dvadesetdevetogodišnja Hava iz Zagreba zbog brojnih obiteljskih i poslovnih obveza svoj je izgled potpuno zanemarila. U pomoć je pozvala naš tim stručnjaka koji su je na jedan dan pretvorili u hollywoodsku divu s crvenog tepiha. Glamurozan make-up, elegantna haljina, ali i ekstenzije u kosi potpuno su promijenili njezin izgled. 

Uživanju u biranim delicijama, na stolu 50 metara iznad zagrebačkog tla, prepustili su se avanturisti koji se ne boje visine. Na nesvakidašnji pothvat odlučila se i naša ekipa, a kako je bilo intervjuirati sugovornike pod oblacima pokazat će vam Slavica Parlov.

Od dobro nam poznatih badema i oraha preko kikirikija i pistacija do egzotičnih indijskih, australskih i brazilskih oraščića. Orašasti plodovi preporuka su nutricionista za uravnoteženu prehranu. Koje su njihove blagodati, na što treba pripaziti te koja je preporučena dnevna količina, otkrijte u današnjoj emisiji.

Za uspjeh u ekipnom sportu potrebno je više od talenta i predanog rada. Energija koja povezuje članove momčadi ključna je sastavnica puta prema uspjehu, a upravo to među svojim zaposlenicima potiče tvrtka Beko. 

Ako razmišljate što sutra pripremiti za ručak, možda vam jelo koje u Podravkinoj kuhinji priprema Kristijan Kereša posluži kao inspiracija. A na jelovniku je varivo sa slanutkom, lećom i špinatom.