Fotograf i putopisac Goran Jović otkrit će vam magičnu Etiopiju. Tamo je proveo neko vrijeme fotografirajući plemena van turističkih ruta.

Pjevač Mate Bulić 32 godine živi u Frankfurtu no još uvijek se ne osjeća kao Nijemac. ''Moja Hercegovina i moja Hrvatska moja su jedina domovina.'' – rekao je Mate ekipi inMagazina koja ga je posjetila u Frankfurtu. Bulić otkriva detalje o svom trnovitom putu od bauštelskih početaka pa sve do titule Kralja dijaspore te o svom obiteljskom životu, supruzi i dvjema kćerima koje su mu najveća potpora.

Fotograf i putopisac Goran Jović otkrit će vam magičnu Etiopiju. Tamo je proveo neko vrijeme fotografirajući plemena van turističkih ruta. Mistični rituali, ekstremni svadbeni običaji, klasne razlike - sve to čini ovu afričku zemlju. Vodimo vas u Rog Afrike.

Jedna od najpoznatijih svjetskih triatlonki, Daria Pletikapa, ovu će sportsku godinu zaključiti izvrsnim rezultatima koji je izvjesno vode prema Olimpijskim igrama u Brazilu. Tako će ona najvjerojatnije biti prva olimpijka koja će predstavljati Hrvatsku u triatlonu. Statistike su na njezinoj strani. 17 puta je osvojila naslov državne prvakinje , te je natjecateljica u Svjetskom kupu. Uz to, tri je godine za redom proglašena za najbolju studenticu-sportašicu na Kineziološkom fakultetu. Posjetila smo našu kadidatkinju za Olimpijske igre na treningu i provjerili kako teku pripreme.