Dubrovački bend Silente na sceni je samo dvije godine, no do sada je uspio osvojiti i publiku i kritiku. No, unatoč uspjehu i dalje su vrlo skromni.

Dubrovački bend Silente na sceni je samo dvije godine, no do sada je uspio osvojiti i publiku i kritiku. No, unatoč uspjehu i dalje su vrlo skromni. Zato njihovi obožavatelji za njih imaju samo riječi hvale. Tako je bilo i na koncertu u Zadru. A tamo su Doris i Tibor ispričali inMagazinu kako se slažu u bendu i čemu su se veselili više od dobivanja Porina, a Doris nam je otkrila i čime se bavila prije pjevanja. Prilog donosi novinarka inMagazina Dijana Kardum.

Iako je Iračanin, akter sljedeće priče kaže kako je svoje najbolje godine proživio upravo u Lijepoj našoj. Više od 20 godina Hrvatska mu je druga domovina, no i dalje se nije naviknuo na ovdašnje ispijanje kave. Za hrvatske žene i more misli kako su najljepši na svijetu te nikad nije požalio što se skrasio upravo ovdje. Što ga je potaknulo na ovu veliku životnu prekretnicu te što bi promijenio u Hrvatskoj, otkriva novinarka inMagazina Jelena Prpoš.

Energija koja plovi tijelom dok se pleše samba zaista je poseban osjećaj! Potvrdit će to svi zaljubljenici u taj prepoznatljiv brazilski ples, a na hrvatskoj Copacabani, Rajskoj plaži u Loparu na Rabu, samba se slavi na vrlo osebujan način. Atraktivne plesačice, bubnjari i vruća atmosfera bili su sasvim dovoljni da ekipa inMagazina na čelu s Davorom Garićem pripremi priču od koje će se svačiji bokovi brzo zanjihati.