Ekipa inMagazina razgovarala je s poznatom glumicom Doris Pinčić Rogoznicom, koja je prije mjesec i pol dana prvi put postala majka.

Doris je također podijelila svoje prve dojmove i osjećaje. Na snimanje je došla sa sinčićem Donatom, koji je tijekom cijelog intervjua mirno spavao.

Maštate li o vjenčanju na rajskoj plaži neke egzotične lokacije, na morskim valovima ili visoko među oblacima? Ili možda želite doživjeti sjaj zlatnog doba Hollywooda te ludih sedamdesetih? Željama mladenaca nema kraja, a razne agencije za organizaciju vjenčanja potrudit će se ispuniti svaku neobičnu i otkačenu želju. Što se sve danas nudi na tržištu doznajte u inMagazinu.

˝Tko god je rekao da se sreća ne može kupiti novcem, očigledno je zaboravio na čovjekovog najboljeg prijatelja˝, kaže mudra izreka. Ljubav kojom nas naši ljubimci obasipaju uistinu je bezuvjetna, a najmanje što za njih možemo napraviti je osigurati im sretan i zdrav život. Međutim i naši četveronožni prijatelji često pate od sličnih tegoba kao i mi. Koje ih ˝ljudske bolesti˝ muče te kako im možemo pomoći, pogledajte u emisiji InMagazina.