Predsjednica Republike i zagrebački gradonačelnik sinoć su na zagrebačkom Bundeku zajedno s poznatim hrvatskim glazbencima otpjevali Moju domovinu. Bilo je to naravno na svećanoj proslavi upriličenoj u povodu Dana državnosti.

Predsjednica Republike i zagrebački gradonačelnik sinoć su na zagrebačkom Bundeku zajedno s poznatim hrvatskim glazbencima otpjevali Moju domovinu. Bilo je to naravno na svećanoj proslavi upriličenoj u povodu Dana državnosti.

Mladi tamburaši iz Varaždina, poznati kao Mejaši, ekskluzivno su za inMagazin otkrili detalje svojeg novog videospota za pjesmu ''PIjanka''. Priznali su nam da su često pijani, ali od ljubavi, što kaže i njihova nova pjesma. Kako su se Mejaši snašli s novim glumačkim zadatcima, zašto su posegnuli za stihovima romske pjesme ''Đelem, đelem'' te imaju li protekciju fakultetskih profesora pri polaganju ispita, ispričali su za naše kamere.

Pjesma Tango, grupe Vatra pokorila je radijski eter prošle godine. Radijske postaje upravo su ovu pjesmu emitirale najviše puta. Odmah iza Tanga smjestila se pjesma ''Suze su nam stale na put'', koju izvodi Massimo, a na trećem mjestu je Pavel s pjesmom ''Čuvaj me''. Ovaj popis i ove je godine mnoge iznenadio jer se na njemu nisu našla imena poput Jelene Rozge i Severine, čije pjesme na društvenim mrežama obaraju rekorde posjećenosti.

U današnjoj emisiji pogledajte ekskluzivan razgovor s aktivisticom za ljudska prava, prvom suprugom slavnog pjevača Rolling Stonesa, Biancom Jagger. Ova 70-godišnja ambasadorica dobre volje Vijeća Europe cijeli je život posvetila pomaganju ljudi te je svjedočila strahotama tijekom rata u Hrvatskoj i Bosni. S Biancom smo razgovarali na televizijskom festivalu u Monte Carlu, gdje je bila predsjednica žirija za vijesti.

Kada je materijalno u pitanju, oni nemaju gotovo ništa, ali domovi skromnih obitelji pune su ljubavi. Upravo je ljubav glavna inspiracija ekipe Radne Akcije koja je pokucala na još jedna vrata. Nakon renovacije 160 godina stare kuće obitelji Kajs, život im je krenuo uzlaznom putanjom, a ove nedjelje upoznat ćete obitelj Volić. Pripremite rupčiće jer njihova će priča rasplakati i one koji nikada nisu pustili suzu.

Rubrika ''Petkom s Petkom'' odlazi na ljetni odmor. Zato je ekipa na čelu s Daliborom Petkom odlučila izabrati najbolje ovogodišnje trenutke i prikazati ih u današnjoj epizodi. Pogledajte kako su Mladen Grdović, Mate Bulić, Parni valjak, Vanna, Jasmin Stavros, Jacques Houdek i brojni drugi uspjeli iznenaditi svoje najveće obožavatelje. 

Jedna od najljepših hrvatskih šetnica - dubrovački Stradun jučer je poslužila kao idealno mjesto za brojne vježbače. Dubrovnik je po treći put ugostio projekt ''Pokreni se'', a sretna lica brojnih vježbača još jednom su pokazala svijest Dubrovčana o važnosti tjelesne aktivnosti i pravilnog vježbanja pod stručnim vodstvom. 

Unatoč visokim temperaturama, u kreativnim radionicama domaćih modnih dizajnera užurbano se pripremaju nove kolekcije. ''BIPA Fashion.hr Cruise Collection'' početkom srpnja predstavit će ljetne modne ideje ponajboljih domaćih dizajnera. Danas vam donosimo uvid u završne pripreme Ivice Skoke i Martine Felje.

Ako još uvijek razmišljate čime se zasladiti ovog vikenda, svakako zapišite recept za brzi kolač s bananom i karamenom, koji u Podravkinoj kuhinji priprema Katarina Pentek.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju