Druga sezona serije ´Larin izbor´ bliži se kraju. Ljubavna priča Lare i Jakova osvojila je srca gledatelja diljem Lijepe naše, a i šire.

Druga sezona serije ´Larin izbor´ bliži se kraju. Ljubavna priča Lare i Jakova osvojila je srca gledatelja diljem Lijepe naše, a i šire. Što donosi rasplet i finale serije, gledatelji će saznati u prilogu Lane Samaržije.

S porastom ljetnih temperatura, pojavljuju se i veliki problemi s make up-om za većinu žena. Kako odabrati ljetni make up, što koristiti, a što izbjegavati te koji su ovogodišnji trendovi, provjerio je Jurica Radović u razgovoru s priznatim vizažistima.
Ekipa inMagazina donosi intervju s Alkom Vuicom koja se vratila iz Kanade. Novinarka inMagazina Lana Samaržija s njom je razgovarala o skoroj svadbi i novostima u životu.

Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. Središta spektakla bit će Vukovar i Dubrovnik, a gledatelji će ih moći pratiti u četverosatnom programu uživo na Novoj TV. Na pozornici u Vukovaru spektaklu će se pridružiti grupa Colonia. S popularnim hrvatskim glazbenim sastavom iz Vinkovaca razgovarala je novinarka inMagazina Jelena Prpoš.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na Gibonnijev koncert u Prag.