Alan Bjelinski daleko je od konvencionalnog dirigenta. U mladosti je svirao u grupama Haustor, Film i Aerodrom. Danas nastupa s brojnim estradnjacima, ali uvijek se vraća klasici.

Ekipa inMagazina razgovarala je s njim uoči salsa koncerta SouvenirLatinoamericano kojim će dirigirati u srijedu u koncertnoj dvorani Lisinski. Bjelinski otkriva zašto ne voli dirigentski frak, kojem pjevaču je zahvalan što je proputovao svijet te zašto uporno izbjegava medije.

InMagazin donosi paralelni intervju s glumicom EcijomOjdanić i njezinim suprugom, redateljem Robertom Orhelom. Ovaj tjedan u naša kina stiže Orhelov film „Hitac“ u kojem glumi i Ecija.

Tamburaški sastav Begini prije nekoliko dana objavio je svoj novi singl. Kroz proteklih godinu dana dečki iz Jaske postali su jedan od najtraženijih tamburaških sastava, čije se pjesme jednako traže na feštama i klubovima. Svojom pop tamburicom Begini su osvojili i susjednu Sloveniju u kojoj nastupaju veoma često. U čemu je tajna njihovog uspjeha povjerili su novinaru Saši Knežiću.

Ljepota je nešto čime je zapadno društvo, bez sumnje, opsjednuto. No, u reportaži iz Afrike vidjet ćemo vam kako su i tamo žene spremne podnijeti žrtvu za ljepotu i to mnogo veću i ekstremniju nego što je slučaj kod zapadnjakinja . Što je Afrikancima atraktivno, smatraju li bijelce lijepima te koje su sve žrtve afričke žene spremne podnijeti za svoje muškarce, saznat ćemo u inMagazinu.