„Uberi ljubicu“, „Vrapci i komarci“ i „Good Boy“ do danas su ostali vrckavi hitovi koje svi tu i tamo pjevuše s osmjehom.

„Uberi ljubicu“, „Vrapci i komarci“ i „Good Boy“ do danas su ostali vrckavi hitovi koje svi tu i tamo pjevuše s osmjehom. Minea ih se također ovih dana prisjetila objavom albuma „The best off collection“, a inMagazinu je otkrila čuva li i dalje odjevne kombinacije iz vremena „Vrabaca i komaraca“, kako je proslavila 38. rođendan i što si je poželjela.

Razvoj estetske kirurgije i sve veća svijest o važnosti vježbanja i zdrave prehrane dovela je do toga da je lako primijetiti da brojne poznate osobe danas izgledaju bolje nego na početku karijere. Jednoj muškoj zvijezdi to polazi za rukom, iako je na sceni gotovo pedeset godina. Tko danas izgleda bolje nego u mladosti, te stoji li iza toga kirurgija, vježbanje, dijeta ili su u pitanju jednostavno dobri geni, inMagazinu su otkrili vodeći estetski kirurzi.

Vrijeme je za novo TOP 5 odbrojavanje. Ovoga puta inMagazin donosi ljestvicu najzabavnijih zvjezdanih tračeva koji su obilježili ljeto 2015. Severina mijenja vjeroispovijest, Maja Šuput zaljubljena je u crnca, Danijela Martinović je teško bolesna, Nina Morić pokušala počiniti samoubojstvo, a Lepa Brena stradala je u prometnoj nesreći. Ljestvicu tračeva koji su se strastveno prepričavali na trač partijama ovoga ljeta donosi novinar inMagazina Davor Garić.