InMagazin donosi priču o avangardnoj dizajnerici iz Rijeke, imena Tajči Čekada. Multimedijalna umjetnica djeluje na području modnog dizajna, kostimografije, performansa i fotografije.

Ekipa inMagazina razgovarala je sa Zalom Đurić Ribič o njezinoj pjesmi ´Šele zdaj´ čiji je tekst sama napisala, a uglazbio ju je njezin otac Branko. Ekipi inMagazina ispričala je čime se želi baviti u budućnosti, kako joj je bilo glumiti u filmu Angeline Jolie te kako je živjeti u glumačko - glazbenoj obitelji.

Već tradicionalan koncert ´Indexi i prijatelji´ održat će se i ove godine u Zagrebu, Beogradu i Osijeku. Tim povodom ekipa inMagazina razgovarala je s Arsenom Dedićem, Željkom Bebekom i Borisom Novkovićem koji su se prisjetili svojih iskustava s legendarnom grupom, rivalstva, prijateljstva i zajedničkog odrastanja.

InMagazin donosi priču o avangardnoj dizajnerici iz Rijeke, imena Tajči Čekada. Multimedijalna umjetnica djeluje na području modnog dizajna, kostimografije, performansa i fotografije. Do sad je realizirala jedanaest samostalnih modnih revija, sedam samostalnih izložbi te sudjelovala na velikom broju skupnih revija, izložbi i performansa u galerijama i muzejima Rijeke, Osijeka, Zagreba, Pule, Splita, Sarajeva, Stuttgarta, Beograda, Berlina, Pariza…Gledatelji inMagazina u ovom će prilogu saznati kako izgledaju kontroverzne svečane haljine na hrvatski način.