Topli jesenski dani u Zagrebu pretvorili su se u pravi modni spektakl.

Topli jesenski dani u Zagrebu pretvorili su se u pravi modni spektakl. Na najnovijim modnim događanjima ekipa inMagazina razgovarala je s brojnim zvijezdama koje su se smjestile u prve redove, a gledatelji će vidjeti i kakva je atmosfera vladala na pisti.
Viktorija Kulišić vlasnica je jednog od najvećih tamburaških hitova svih vremena. Iako rijetki znaju kako izgleda, njena pjesma ´Đenka je plakala´, dala joj je doživotni nadimak: Đenki. Njena je životna želja bila zapjevati s njenim uzorom, Željkom Bebekom, zato je njena prijateljica Đurđica odlučila u pomoć pozvati Dalibora Petka. Ekipa inMagazina se zajedno s poznatim voditeljem uputila u Osijek, a što se tamo dogodilo gledatelji će saznati u prilogu rubrike ´Petkom s Petkom´.

U Požegi živi uistinu jedinstveni primjerak pijetla. Požežanin Jure Brekalo trenira ga od njegovog rođenja, pa kukuriče samo kad mu njegov vlasnik prstom da znak. Čemu je još 61-godišnji umirovljenik naučio svog neobičnog ljubimca i na koji način, gledatelji će saznati u inMagazinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju