Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe.

Nova TV na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti poklanja svojim gledateljima spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. Središta spektakla bit će Vukovar i Dubrovnik, a gledatelji će ih moći pratiti u četverosatnom programu uživo na Novoj TV. Novinar inMagazina Saša Knežić razgovarao je s vokalom skupine Prljavo kazalište, Mladenom Bodalecom i njihovim frontmenom, Jasenkom Hourom, koji nastupaju u Vukovaru. Zašto vjeruju u Hrvatsku, gledatelji će saznati u inMagazinu.
Ekipa inMagazina donosi intervju s Joškom Čagljem, poznatijim pod nadimkom Jole. Hrvatski pjevač zabavne glazbe je za inMagazin premijerno otpjevao pjesmu ´Sto godina samoće´ koju će pjevati na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Zahuktala se ljetna sezona u klubu ´Papaya´ u najpoznatijoj paškoj uvali Zrće, a na velikom ´flooru´ plesalo je nekoliko tisuća ljudi. Jurica Radović gledateljima inMagazina donosi dašak atmosfere s uzavrelog plesnog podija.

Nekadašnja najveća tinejdžerska zvijezda, pjevačica Renata Končić, umjetničkog imena Minea, ovog tjedna snima svoju novu pjesmu. ´Srce zauzeto´ brza je i vesela pjesma, baš poput onih koje su je devedesetih proslavile, ali ipak znatno ozbiljnija. Osim o glazbi, Minea je u ´Ispovjedaonici´ Ružice Đukić pričala i o privatnom životu te otkrila je li zaljubljena.