Ovogodišnji rođendan Jelena Rozga zasigurno će zauvijek pamtiti. Ekipa inMagazina predvođena Daliborom Petkom poznatoj je splićanki priredila iznenađenje zbog kojeg je pred kamerama i zaplakala.

Šibenska šansona protekla je u znaku slabovidne djevojke Bernarde Bruno, koja je svojim glasom od kojeg naviru suze, razgalila i žiri i publiku. U backstage jednog od najcjenjenijih domaćih festivala vodi vas ekipa inMagazina, koja je doznala zašto se Tonči Huljić prvi i zadnji put odlučio natjecati na nekom festivalu kao izvođač, jesu li Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca i Klapa Cambi iz Splita napokon zakopale ratnu sjekiru i mnoge druge pikanterije.

Prestižnom dodjelom nagrada Srce Sarajeva, završen je jubilarni 20-ti Sarajevo film festival. Počasno Srce uručeno je i bosansko-hercegovačkom redatelju Danisu Tanoviću. Na zatvaranje već tradicionalno stigli su gosti Emira Hadžihafizbegovića, Dino i Viktorija Rađa, potom ekipa filma "Broj 55" na čelu s glumcem Gordanom Bogdanom, te poznata fotografkinja Annie Lebovitz. Kako su protekli posljednji dani balkanskog Cannesa otkrijte u emisiji.

Ovogodišnji rođendan Jelena Rozga zasigurno će zauvijek pamtiti. Ekipa inMagazina predvođena Daliborom Petkom poznatoj je splićanki priredila iznenađenje zbog kojeg je pred kamerama i zaplakala. Naime pjevačica je na svoj rođendan pjevala u jednom velikogoričkom klubu u koji smo stigli naravno bez njezinog znanja. U trenutku kad je počela pjevati jedan od svojih najvećih hitova zaustavili smo koncert kako bi joj zajedno s okupljenim fanovima poželjeli sve najbolje. No to je naravno bio samo dio rođendanskog iznenađenja.