PONEDJELJAK 17.25

Nakon što je zbog želje da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, odbio poziv hrvatskog izbornika Nike Kovača, 22-godišnji veznjak Hajduka Tino Sven Sušić debitirat će 5. ožujka u dresu BiH protiv Egipta. Tino dolazi iz velike nogometne obitelji, otac Sead i stric Safet bili su sjajni igrači, a Safet je aktualni izbornik reprezentacije BiH. Stvara li mu poznato prezime pritisak, kako je dobio dva imena, namjerava li uskoro uploviti u brak i brojne druge zanimljivosti iz svog života, mladi je Hajdukovac otkrio novinaru inMagazina Gordanu Vasilju.

Cijene su u padu - već godinama slušamo od agenata za nekretnine. No, koliko su one u stvari pale? Kako bi to utvrdili ekipa inMagazina obišla je tri nekretnine dostupne u Zagrebu danas po cijeni do maksimalnih 100000 tisuća eura. Vidjet ćemo usporedbu cijena s onima po kojima su se mogle prodati u vrijeme nekretninskog booma 2008. godine. Saznat ćemo i koliko su u odnosu na tu godinu cijene pale u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku. Pogledajte koji je grad u slobodnom padu cijena nekretnina najbolje prošao.

InMagazin otkriva i kakav to zajednički projekt spremaju Tonči Huljić i Branko Đurić s kojima je ekipa magazina razgovarala u Tončijevoj obiteljskoj kući u Splitu. Naš najpoznatiji hitmejker i slavni glumac, komičar, režiser, dramski pisac i glazbenik, ekskluzivno za inMagazin progovara o svojoj suradnji o kojoj će se zasigurno puno pričati.