Odmah na početku emisije vodimo vas na najvažnije filmsko događanje nakon Oskara.

Odmah na početku emisije vodimo vas na najvažnije filmsko događanje nakon Oskara. Proteklih jedanaest dana Azurnu obalu preplavile su holivudske zvijezde A lige, ali i Hrvati koji su nakon duge 34 godine u natjecateljskom programu oduševili sveprisutne filmom ''Zvizdan'' Dalibora Matanića. Glamur, pregršt dobrih filmova, sklapanje poslova i nezaobilazni partiji dio su kanskog filmskog festivala. Ondje je bila i naša Ivana Nanut, koja će vam dočarati dio zvjezdane atmosfere.

Hrvati su macho muškarci, najbolja glazba je klapska, no, općenito, u Lijepoj našoj nedostaje pozitive. Tako je u dvije godine života u Zagrebu zaključila mlada Čileanka. Za ovaj dalek put i veliku životnu promjenu ona se odlučila kako bi posjetila gradove u kojima su se rodili njezini prabaka i pradjed te nije požalila. 

 Nakon što je napustio klapu Maslina, šibenski slavuj Marko Škugor,  koji trenutačno osvaja top liste obradom hita pokojnog Vinka Coce ''Zlato moje'', uspješno se otisnuo u solo vode. U razgovoru za In Magazin Marko je otkrio kako mu je najveće životno postignuće jednoipolgodišnji sin Andrija, dok mu je najveća kritičarka mlađa sestra, pjevačica Sara Škugor.


Francuska, Švicarska, Španjolska, Kanada, Barbados, Tajland... Skijanja i ljetovanja u tuđem objektu, u vlasništvu vama nepoznatih ljudi, za koja ne trebate izdvojiti - ni kune. I to je moguće! Projekt zamjene nekretnina za odmor sve više uzima maha i u Hrvatskoj. Odmor s prijateljima ili obitelji sada je moguć na gotovo svakoj lokaciji na svijetu. 

Pred njegovim su se objektivom razodjenule brojne poznate žene, ovjekovječio je neke od najvećih svjetskih glazbenih umjetnika, a danas Stephan Lupino svoje izloške predstavlja u Zračnoj luci Zagreb. Osebujni umjetnik priznao nam je kako se zasitio fotografije i velikih zvijezda, otkrio planove za povratak u New York te na što danas troši zarađen novac.


U kojem su povijesnom razdoblju lijepom ženom smatrali onu koja ima spojene obrve? Kada je prozirna koža bila toliko moderna da su ljepotice po njoj čak iscrtavale vene? In Magazin istražio je kako su se standardi ljepote mijenjali kroz povijest. Četiri djevojke uredili smo u stilu različitih povijesnih razdoblja kako bismo utvrdili mogu li takve prošetati ulicom u današnje vrijeme.