Poznati voditelj Dalibor Petko u svojoj je rubrici ugostio legendarnu pjevačicu hrvatske zabavne glazbe Jasnu Zlokić, koja se glazbom počela baviti još kao sedmogodišnja djevojčica.

Poznati voditelj Dalibor Petko u svojoj je rubrici ugostio legendarnu pjevačicu hrvatske zabavne glazbe Jasnu Zlokić, koja se glazbom počela baviti još kao sedmogodišnja djevojčica. Osim bogate karijere i brojnih hitova, Jasna se može pohvaliti time što je bila predgrupa mega popularnom reperu 50 Centu na zagrebačkom koncertu, a za tu je prigodu promijenila ime u ´J.Zlo´. Što je ova glazbena diva, koja je u svojoj uspješnoj glazbenoj karijeri ´odradila´ više od sto osamdeset humanitarnih koncerata, otkrila poznatom voditelju, gledatelji će vidjeti u rubrici ´Petkom s Petkom´.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na zagrebački koncert britanske skupine Depeche Mode.

Kultni hrvatski bend Prljavo kazalište radi punom parom, a njihovi obožavatelji premijerno će u InMagazinu vidjeti animirani spot za najnoviji hit ´Možda dogodine´. Osim spota, gledatelji će sve novosti o legendama hrvatske glazbene scene čuti od osnivača benda, Jasenka Houre.