Naoko bezazleni flert, na radnome mjestu može vam donijeti brojne nevolje. Hrvati su, čini se u tom području poprilično iskusni, jer njih čak 44% posto začinilo je svoj posao ljubavnom avanturom.

Naoko bezazleni flert, na radnome mjestu može vam donijeti brojne nevolje. Hrvati su, čini se u tom području poprilično iskusni, jer njih čak 44% posto začinilo je svoj posao ljubavnom avanturom. Kratke i slatke, okrunjene brakom ili okončane otkazima, avanture na poslu vruća su ljetna tema, a inMagazin otkriva jesu li doista tako pametna ideja.

Iako je za to, neki bi rekli, imala potpuno pravo, Radojka Šverko, kaže kako nikada u životu pa čak ni na vrhuncu karijere, nije mislila da je važnija od drugih. Ono što se mijenjalo kroz godine, njezin je odnos s publikom. Nakon svečanog otvaranja Pula Film festivala, ova diva, pozornicu je zamijenila znatno manjom. U Labinu je svojim nastupom oduševila znatno manji broj ljudi, ali nikako manje bitan. S Radojkom Šverko razgovarala je ekipa inMagazina.

Svake godine ekipa zagrebačkog Zoološkog vrta ponosi se brojnim prinovama. Ipak, ove godine, dobili su jednog vrlo posebnog i tajnovitog mladunca. Riječ je o prvoj bebi bjelorukog gibona u povijesti Zoološkog vrta grada Zagreba. Simpatičnu životinjsku priču pogledajte u emisiji.