U ovom prilogu gledatelji će vidjeti intervju s priznatim hrvatskim glumcem Filipom Šovagovićem koji je po drugi put stao iza kamere.

U ovom prilogu gledatelji će vidjeti intervju s priznatim hrvatskim glumcem Filipom Šovagovićem koji je po drugi put stao iza kamere. Poslije 'Pušće Bistre', Šovagović je za dugo iščekivanu 'Visoku modnu napetost' upalio kamere na Hvaru, a ovaj je put, kaže, priča 'zaokruženija'. U ovom novom filmu, koji je u Puli trebao biti prikazan još prošle godine, glume Marija Škaričić, Goran Navojec i neočekivano, Stjepan Mesić!

Tko su novi Miss i Mister turizma Hrvatske? Ana Lauc i Matej Cvitanović, oboje rodom iz Splita, pobjednici su izbora za Miss i Mistera turizma 2013. godine. Njih dvoje će krajem studenog otputovati na svjetski izbor u Koreju i Dominikansku Republiku, a ekipa InMagazina snimila je kako se pripremaju te jesu li očekivali pobjedu.

Neosporno je kako je August Šenoa najvažniji hrvatski pisac 19. stoljeća. Od njegova rođenja prošlo je točno 175 godina. No tko je on zapravo bio te što je sve ostavio iza sebe? Uskoro će sve Šenoine stvari biti na jednom mjestu, u spomen kući, a ostavštinu ovog velikog hrvatskog književnika gledatelji mogu vidjeti ekskluzivno u minutama InMagazina!