Već nakon prve dvije epizode, glazbeno dramski spektakl ´Stella´ osvojio je simpatije svih generacija.

Već nakon prve dvije epizode, glazbeno dramski spektakl ´Stella´ osvojio je simpatije svih generacija. Lik požrtvovne kćeri koja svojim anđeoskim glasom pokušava majci osigurati prijeko neophodnu operaciju, utjelovila je lijepa Sementa Rajhard. Priču o mladoj glumici i pjevačici, o njenom odrastanju u luna parku, ali i željama da zapjeva u mjuziklu na Broadwayu donosi inMagazin.

Najtrofejniji hrvatski sportaši, hrvatska vaterpolska reprezentacija dobit će i svoj dokumentarni film. Režiju potpisuje slavni američki TV redatelj i producent hrvatskog porijekla Peter Radovich koji je u svojoj karijeri osvojio čak 27 Emmyja. Film će uskoro moći pogledati i gledatelji Nove TV, a inMagazin premijerno donosi nekoliko sekvenci iz filma ´Barakude´ koji će naše zlatne vaterpoliste prikazati u trenutcima ponosa i slave, ali i trenutcima poraza.

InMagazin donosi intervju s Helenom Jurišić, europskom prvakinjom u tajlandskom boksu. Trenutačno se Helena s bratom i trenerom Dariom Jurišićem intenzivno priprema za Svjetsko prvenstvo u K -1 disciplini koje se održava u Brazilu početkom listopada.