Kamere inMagazina imale su priliku snimiti neke od najluksuznijih društvenih događanja u Beču, na kojima se redovno okuplja društvena krema.

Kamere inMagazina imale su priliku snimiti neke od najluksuznijih društvenih događanja u Beču, na kojima se redovno okuplja društvena krema. Nenad Hervatin u ovoj će emisiji predstaviti čovjeka koji organizira velik broj elitnih okupljanja u austrijskoj metropoli. Thomas Sakris je biznismen koji živi na relaciji Beč-Dubai, a novinaru inMagazina je povjerio kako stvorio poslovno carstvo te sklopio prijateljstva s najutjecajnijim ljudima na svijetu.

U ovoj emisiji gledatelji mogu iskoristiti posljednju priliku ne bi li ´bacili oko´ na radove umjetnika Stefana Lupina. Naime, njegova umjetnička djela ovih su dana otputovala u Sjedinjene Države kamo će uskoro otputovati i sam Lupino kako bi se predstavio Njujorčanima. Čime ih planira osvojiti i što ga je inspiriralo prilikom posljednjeg posjeta Velikoj Jabuci, gledatelji će vidjeti u prilogu Sanje Kuzmanović.

Gošća ovotjedne ´Ispovjedaonice´ Ružice Đukić je legendarna pjevačica Neda Ukraden.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju