Umjesto proslave rođendana, Story i zvijezde pomažu stradalima. Potreseni patnjom i gubicima tisuća nastradalih u poplavama u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, planiranu proslavu 12. rođendana i dodjelu nagrada Hall of Fame redakcija Storyja u cijelosti je posvetila prikupljanju pomoći stradalima.

Umjesto proslave rođendana, Story i zvijezde pomažu stradalima. Potreseni patnjom i gubicima tisuća nastradalih u poplavama u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, planiranu proslavu 12. rođendana i dodjelu nagrada Hall of Fame redakcija Storyja u cijelosti je posvetila prikupljanju pomoći stradalima te planirani crveni tepih simbolično zamijenila tamnoplavim. Više od 200 zvijezda na humanitarnom eventu ujedinili su snage i pokazali veliko srce za sve one kojima je to najpotrebnije. I ekipa inMagazina je bila tamo.

Tamara Ecclestone ekskluzivno za inMagazin otkriva detalje iz svog obiteljskog života. Prvi puta je ispred kamere jedne televizijske emisije iz Hrvatske otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj kćerkici i suprugu pa ćemo tako između ostalog saznati koliko ih je prinova zbližila te zašto je odlučila dojiti i koliko u tome uživa.

Ekipa inMagazina ovog je tjedna napravila iznenađenje na maturalnoj zabavi. U učeničkom domu Tina Ujevića u Zagrebu, pojavio se Mate Bulić i oduševio maturante. Mladi Hercegovci u glas su pjevali s kraljom dijaspore, a zašto je Bulić proglašen i kraljem maturanata te zašto je pustio suzu ispred svojih mladih fanova, pogledajte u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.