Tradicija klapske pisme u Omišu njeguje se već pola stoljeća. Nastupati na festivalskoj pozornici san je svakog klapskog pjevača. U Omišu se te ambicije kale od malih nogu.

Tradicija klapske pisme u Omišu njeguje se već pola stoljeća. Nastupati na festivalskoj pozornici san je svakog klapskog pjevača. U Omišu se te ambicije kale od malih nogu. Žestoka konkurencija svojim starijim kolegama su dvije dječje klape, Žižula i Bepo, koje klapsko pjevanje shvaćaju poput pravih profesionalaca. Na upoznavanje s njima vodi vas novinarka inMagazina Nikolina Tomasović.

Ne mora se putovati na Kubu, u Portoriko ili druge karipske države da bi se moglo zaplesati ili naučiti salsu. Zaljubljenici u ovaj senzualni ples, svoja umijeća pokazali su ni manje ni više nego pod zidinama Šibenske katedrale. Zašto se u salsi toliko uživa, može li se plešući zaljubiti ili pak osvetiti - doznala je novinarka inMagazina Lana Samaržija.

Kako je to postati kralj zna bivši poznati model. Cvitan Jerković prava je dubrovačka atrakcija kojeg u kraljevskom ruhu ne prestaju fotografirati brojni turisti. Zbog čega je bivši maneken postao kralj, te kakav je osjećaj nositi zlatnu, dragim kamenjem ukrašenu krunu, Cvitan će otkriti ekipi inMagazina na čelu s novinarkom Anom Velom.