Ekipa inMagazina bila je na koncertu Petra Graše. Budući da ga publika rijetko ima priliku vidjeti na pozornici ovaj nastup je s oduševljenjem dočekala.

Ekipa inMagazina bila je na koncertu Petra Graše. Budući da ga publika rijetko ima priliku vidjeti na pozornici ovaj nastup je s oduševljenjem dočekala. Što je sve ispričao poznati pjevač doznajte u emisiji.
Jeste li ikad čuli za časne sestre koje proizvode struju, same uzgajaju povrće i imaju vlastitu turističku agenciju? One su sestre milosrdnice iz Lužnice nedaleko od Zagreba i nećete pogriješiti ako ih prozovete pravim poduzetnicama. inMagazin donosi priču o neustrašivim vatrogascima. Kroz školovanje prolaze obuku o vatrogasnoj taktici, gorenje, gašenje, rad sa hidrauličkim spravama, opremama, izolacijskim aparatima i to je jedan ciklus koji traje dugo. Kako bi dečki i djevojke pristupili jednom od najplemenitijih zanimanja, potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta. Vatrogasci moraju biti vrhunski pripremljeni, jednostavno rečeno, spremni na sve.

Propuštene emisije InMagazina pogledaj na OYO.