Ivana Nanut donosi izvještaj s najposjećenije kulturne manifestacije u Hrvatskoj s više od 73 tisuća gledatelja - Pula Film Festivala!

Ivana Nanut donosi izvještaj s najposjećenije kulturne manifestacije u Hrvatskoj s više od 73 tisuća gledatelja - Pula Film Festivala! Ovogodišnje otvorenje, koje je koncipirao i producirao Martin Milinković, bilo je, po mišljenju mnogih, najbolje u novijoj povijesti festivala. Gledatelji će saznati kako su brojne glumačke zvijezde ocijenile ovogodišnji 60. festival igranog filma u Puli!

Ekipa inMagazina je istražila turističku ponudu Zagreba za vrijeme ljetnih mjeseci i pitala Zagrepčane koje bi znamenitosti preporučili turistima. Pratila je jednu turističku grupu koja je razgledavala centar, a za inMagazin su otkrili dojmove i je li hrvatska metropola ispunila njihova očekivanja!

Kamere inMagazina zabilježile su razgovor s jedinim Hrvatom čije je ime čak 9 puta upisano u Guinnessovu knjigu rekorda. 37-godišnji Krunoslav Budiselić radi najviše sklekova u minuti na svijetu, u samo sat vremena uspije unazad prohodati više od pet kilometara te gura automobil čak 81 kilometar. Uz sve to, samo on na čitavoj zemaljskoj kugli na sebe uspijeva odjenuti čak 245 majica te obuti 140 čarapa na jednu nogu, a ispekao je i najviše palačinki na svijetu.