PONEDJELJAK 17.25

Kao što je i obećala, ekipa inMagazina objavit će najzabavnije trenutke gledatelja s koncerta ´Želim život´. Hvala svima koji su mobitelima snimili svoje najuzbudljivije trenutke i time podržali rad Zaklade Ana Rukavina.

Kamere inMagazina bile su na svečanom otvorenju restorana supružnika Anice i Roberta Kovača. Njihovo uplovljavanje u ugostiteljske vode došle su podržati brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, glazbe, mode. Inače, restoran ima veliku salu za vjenčanja za 250 ljudi, a Anici je posebno draga konoba u kojoj će gosti moći uživati u ukusnim tradicionalnim jelima u opuštenoj atmosferi. Slavni par će blagdane provesti u krugu obitelji, a više o tome gledatelji će saznati u inMagazinu.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na ´Božićnu priču´, blagdansku predstavu u kojoj je glavni lik simpatična bakica Lucija koja svako božićno vrijeme doživljava kao trenutak čovječje obnove i pomlađivanja, te bogatu duhovnu baštinu prenosi na svoje unuke Vjeru i Anu. U predstavi su povezani brojni i svjetovni običaji.