Omiljena dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovog je vikenda proširila svoju modnu priču i na dalmatinsku metropolu i okupila brojne poznate Splićanke.

Omiljena dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovog je vikenda proširila svoju modnu priču i na dalmatinsku metropolu i okupila brojne poznate Splićanke. Osim o modi, sestre Ana i Lucija Zaninović, Viktorija Đonlić Rađa, Anamarija Asanović, Ana Čagalj i brojne druge, ekipi inMagazina su se raspričale i kako su se pripremile za ljeto te kakav rezultat prognoziraju u večerašnjem, odlučujućem okršaju Vatrenih protiv Meksika.


Poznata imena domaće javne scene samo za inMagazin prebirali su po uspomenama prisjećajući se nekih prošlih ljeta. Marko Perković Thompson pamti ona koja je proveo radeći kao konobar, Kristina Bradač se kao manekenka zabavljala u St. Tropezu, a Pero Galić, frontman Opće opasnosti s izviđačima uz gitaru na Obonjanu, otoku mladosti. Neki s najljepših ljetovanja nose ožiljke, a neki ih se jednostavno ne sjećaju.


Zaljubljena u ljeto, ljubav i svoju mladu publiku Neda Ukraden je snimila spot za još jednu novu pjesmu. U skladbi Dva i dvadeset i dva trebali bi se pronaći svi oni koji vole ljetne provode i avanture. Ova pjevačica pak planira radno ljeto, a ako i nađe nešto slobodnog vremena provesti će ga s unucima. Što je još ova energična pjevačica povjerila ekipi inMagazina na obalama Korčule i ima li ova pjesma zarazan ritam, saznajte u emisiji.


Otok Pag ovog su vikenda posjetili svi zaljubljenici u tradiciju, koje je dočekalo peto izdanje Festivala paške čipke. Među njima se našla i operna diva Sandra Bagarić, koja je za inMagazin otkrila što je tako posebno veže za grad Pag, kako je zaprosila supruga, kakva je kad se ugase svjetla pozornice i gdje se vidi za 10 godina.