Što odjenuti, o čemu razgovarati, kako osvojiti simpatiju - slatka su pitanja koja si svi postavljaju prije prvog izlaska s osobom koja im se sviđa.

Što odjenuti, o čemu razgovarati, kako osvojiti simpatiju - slatka su pitanja koja si svi postavljaju prije prvog izlaska s osobom koja im se sviđa. O istome su zasigurno razmišljale i domaće zvijezde koje su s novinarkom inMagazina Slavicom Parlov podijelile sjećanja na svoje prve ljubavne sastanke. Kako su osvajali i bili osvajani Ankica Dobrić, Andrea Andrassy, Ivan Zak, Jurica Pađen i mnogi drugi, gledatelji mogu pogledati priči inMagazina.

Bivši televizijski voditelj Ivica Kovačević živi američki san. U New Yorku živi već sedam godina, u kojemu gradi karijeru na daskama koje život znače. Iako je dobio ulogu na prestižnom Broadwayu, Ivica redovito odlazi na audicije. Uz glumačku karijeru, suvlasnik je i dvaju fitnes klubova, u kojem su mu klijenti njujorški milijarderi. Kako se odmara u Dubrovniku, bi li volio surađivati s domaćim redateljima i planira li se jednog dana vratiti u Hrvatsku, otkrio je novinarki inMagazina Ani Veli.

Saša Matić otkrio je da će zapjevati na Severininoj svadbi, Hrvoje Šalković i Ana Gruica dobili su sina, a Stradunom je prošetala fatalna ljepotica iz osamdesetih koja je ljubovala s Alom Pacinom, Goranom Bregovićem i Nikijem Laudom. Pregled tjedna, ipak, započinje tužnom pričom. Domaća glazbena scena i javnost oprostili su se od jednog od najvećih pjesnika i glazbenika s ovih prostora, Arsena Dedića.