InMagazin donosi ekskluzivni intervju s ovogodišnjim pobjednicom Miss Universe Hrvatske.

InMagazin donosi ekskluzivni intervju s ovogodišnjim pobjednicom Miss Universe Hrvatske. Titulu najljepše ponijela je lijepa 19-ogodišnja Zagrepčanka, zapanjujuće slična svjetski poznatoj manekenki Adriani Limi. Zanimljivo je kako je Melita, prije nekoliko godina, imala susret s majkom košarkaša Marka Jarića, koja ju je zaustavila i rekla kako je ista njezina snaha, top model Adriana Lima. Melita je zagrebačka maturantica te govori više jezika. Uzor u životu su joj samohrane majke, a od modela Ljupka Gojić te upravo prelijepa Adriana Lima.

Megahit ´Gangnam style´ korejskog pjevača PSY u rekordnom se roku proširio internetom i sakupio milijardu pregleda, a luckasti ples svidio se gotovo svima. Na odgovor sa zapada nije trebalo dugo čekati, pojavio se ´Harlem shake´ koji se poput epidemije širi internetom. O kakvim je to fenomenima riječ pokušao je istražiti Jurica Radović, a gledatelji će sve o njima saznati u njegovom prilogu.

Famozno bobičasto voće, osim što je izuzetno ugodnog okusa, je na samom vrhu piramide zdravih namirnica. S obzirom da je upravo sad njegova sezona ekipa inMagazina gledateljima donosi priču o njegovom blagotvornom djelovanju na ljudsko zdravlje.