Cvitan Jerković prava je dubrovačka atrakcija kojeg u kraljevskom ruhu ne prestaju fotografirati brojni turisti. Zbog čega je bivši maneken postao kralj, te kakav je osjećaj nositi zlatnu, dragim kamenjem ukrašenu krunu, Cvitan otkriva samo za inMagazin.

Kako je to postati kralj zna bivši poznati model. Cvitan Jerković prava je dubrovačka atrakcija kojeg u kraljevskom ruhu ne prestaju fotografirati brojni turisti. Zbog čega je bivši maneken postao kralj, te kakav je osjećaj nositi zlatnu, dragim kamenjem ukrašenu krunu, Cvitan otkriva samo za inMagazin.

Ne mora se otputovati na Kubu, Portoriko ili druge karipske države da bi se moglo zaplesati ili naučiti salsu. Zaljubljenici u ovaj senzualni ples pokazali su svoja umijeća, ni manje ni više nego pod zidinama Šibenske katedrale. Zašto se u salsi toliko uživa, može li se plešući zaljubiti ili pak osvetiti, doznala je novinarka inMagazina Lana Samaržija.

Glumac Dušan Bućan jedan je od natjecatelja nove sezone showa "Tvoje Lice zvuči poznato". Dušan je ekipu inMagazina ugostio na svojem ranču nedaleko od Zagreba, gdje im je otkrio kako se zaljubio u svoju djevojku, zašto se odlučio na život u prirodi, te što očekuje od sudjelovanja u popularnom showu.