Kamere inMagazina donose intervju s jednim od najizvođenijih hrvatskih pjevača, Toni Cetinski! Cijelu regiju pokorio je svojim glazbenim hitovima a žene teško odolijevaju njegovom šarmu.

Kamere inMagazina donose intervju s jednim od najizvođenijih hrvatskih pjevača, Toni Cetinski! Cijelu regiju pokorio je svojim glazbenim hitovima a žene teško odolijevaju njegovom šarmu. Gledatelji će saznati aktualnosti iz glazbenog i ljubavnog života popularnog pjevača.

Ekipa inMagazina donosi priču o stanarima koji su našli rješenje kako unaprijediti komunikaciju unutar zajednice te su osnovali portal svoje zgrade! Stranice se mogu iskoristiti za prijavu kvarova, financijska izvješća te za bolje upoznavanje susjeda.

Tako je odabirom funkcije 'Tko je moj susjed' moguće dobiti uvid u podatke o stanarima vlastite zgrade, a putem preglednika 'Preporuke stanara' susjedi preporučuju kvalitetnog vodoinstalatera, parketara, dadilju i slično.

InMagazin donosi priču o zagorskom kovaču Ivanu Žegrecu koji se bavi izradom srednjovjekovne opreme. Kad je prije 15 godina teško obolio, zanat kojim se njegova obitelj bavi već jedno čitavo stoljeće pomogao mu je da se oporavi.