Ekipa inMagazina bila je na Klisu na snimanju novog videospota Tončija Huljića za pjesmu 'Lonely'.

Ekipa inMagazina bila je na Klisu na snimanju novog videospota Tončija Huljića za pjesmu 'Lonely'. Najpopularniji hitmejker s ovih prostora otkrio je kamerama inMagazina sve o svojem prvom mjuziklu kojeg radi s Mirom Gavranom, zašto smatra da u Hrvatskoj imamo lošu glazbu i je li istina da seli na Novi Zeland.

Vjerojatno se ništa tako brzo ne mijenja kao što su to trendovi u modnom svijetu. Ove godine nose se vertikalne pruge koje pristaju punijima, a već za par mjeseci horizontalne koje bolje izgledaju na vitkim osobama. Kako gledatelji svake sezone ne bi morali ponovno u kupnju, inMagazin istražio je ovosezonske trendove koji pristaju svima. Tako će, bez obzira na stas, svi moći biti odjeveni po posljednjoj modi.

Uoči zagrebačkog koncerta grupe Indexi i njihovih prijatelja, ekipa inMagazina posjetila je preživjele članove benda u Sarajevu. S njima su prošetali mjestima na kojima je nastala grupa, te se prisjetili njihovih najvažnijih trenutaka. inMagazin je provjerio i tko je dao ime grupi, jesu li ikad bili zvijezde u Sarajevu te kako su nastali neki od njihovih najvećih hitova.