Za žene s Manhattana kažu da su udane za modu. Dokazuje to podatak kako samo na kozmetičke proizvode troše dvostruko više od ostalih žena. Što na naušnicama, ogrlicama ili prstenju preferiraju Njujorčanke?

inMagazin donosi priču o ženskom nogometnom klubu iz Osijeka. Igračice su pričale o njihovim uspjesima i zašto su se odlučile baviti nogometom.

Prvo izdanje prve zbirke poezije Dobriše Cesarića, klavir na kojem je skladao Jakov Gotovac, čaše iz kojih je zdravice držao Ante Starčević samo su dio povijesnih, vrijednih stvari koje krije dvorac u Svetom Križu Začretju. Ovo velebno zadnje vlasništvo je umirovljene znanstvenice koja ga naziva domom. Kako i zašto je odlučila kupiti dvorac te što još čini njezino obiteljsko naslijeđe saznati ćete u priči koja definitivno vraća u prošla vremena.

Za žene s Manhattana kažu da su udane za modu. Dokazuje to podatak kako samo na kozmetičke proizvode troše dvostruko više od ostalih žena. Što na naušnicama, ogrlicama ili prstenju preferiraju Njujorčanke? Nakit je odraz ženina karaktera i pokazatelj njezina modnog ukusa, a u posljednje vrijeme poznate zvijezde poludjele su za tzv. cameo nakitom. Što je to i kojeg dizajnera nakita zvijezde traže kako bi zablistale na crvenom tepihu, doznat ćete u emisiji.