InMagazin je još jednom gledatelju ispunio želju. Luka iz Zaprešića ima veliku želju, postati članom ansambla Lado. Stoga je Tihana, njegova plesna partnerica u folklornom društvu, odlučila uzeti stvar u svoje ruke i u pomoć pozvala ekipu inMagazina.

Dok je Luka čekao dogovor za kavu, prišao mu je momak u narodnoj nošnji i odveo ga tamo gdje počinje čarolija. Na snimanju se slavio i rođendan voditelja Dalibora Petka, koji je završio u suzama.

InMagazin donosi i ekskluzivni intervju s Hatice Şendil, poznatom turskom glumicom koja glumi Dilu. Pričala je o ljepotama Dubrovnika i gostoljubivosti naših ljudi, ljubavi i braku te ulozi Dile.

Cijene su u padu - već godinama slušamo od agenata za nekretnine. No, koliko su one zaista pale? Kako bismo to utvrdili, krenuli smo u obilazak triju nekretnina, dostupnih u Zagrebu po cijeni od maksimalnih 100 000 tisuća eura. Usporedili smo sadašnje cijene s cijenama po kojima su se mogle prodati u vrijeme nekretninskog booma 2008. godine. Istražili smo i koliko su u odnosu na tu godinu cijene pale u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku. Pjevačica Colonije, Indira progovorila je o zarukama.