Iza Dražena Zečića 26 je godina karijere koju je od početaka gradio polako. Osim za sebe, pjesme je u početku pisao za Zlatka Pejakovića, Matu Bulića i mnoge druge.

Iza Dražena Zečića 26 je godina karijere koju je od početaka gradio polako. Osim za sebe, pjesme je u početku pisao za Zlatka Pejakovića, Matu Bulića i mnoge druge. Zečićevo ime postalo je prepoznatljivo tek kada je Mišo Kovač otpjevao pjesmu koju je on napisao. To ga je vinulo u estradno nebo. No, malo je poznato da je pak Mišine pjesme odabirao kao glazbene brojeve koji ce otpjevati na priredbi školskog zbora. U razgovoru s novinarkom inMagazina Lanom Samaržijom gledatelji će vidjeti čega se Zeko još prisjetio.

Ninski šokol
je jedinstveni ninski specijalitet. Od 2003. godine održava se jedinstveno natjecanje u njegovoj pripremi. Cijela priča započinje već na početku godine, kada se meso za pripremu ove delicije dijeli prijavljenim natjecateljima, a završava u srpnju kad se odabiru najbolji šokolari. Gledatelji će moći saznati više o svemu u inMagazinu.

Ekipa inMagazina gledatelje vodi u Iran, i to kroz putopis riječkog vagabunda Vitomira Maričića. Legende i priče ispisane na perzijskim tepisima, najveći natkriveni bazar na svijetu, nevjerojatna ljubaznost ljudi, kaotičan promet i zaista poseban sustav hlađenja u pustinji samo su dio priča koje Vitomir i inMagazin donose u ovoj iranskoj pustolovini.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju