Marko Perković Thompson sinoć je na Rujanfestu priredio pravi spektakl za svoje vjerne obožavatelje koji su u glas pjevali sve njegove hitove.

Marko Perković Thompson sinoć je na Rujanfestu priredio pravi spektakl za svoje vjerne obožavatelje koji su u glas pjevali sve njegove hitove. Popularni glazbenik otkrio nam je da će uskoro objaviti svoj novi singl, a novi album čeka nas oko Uskrsa. Thompson se osvrnuo na veliki koncert u Kninu za Dan pobjede, otkrio ima li ljubomornih ispada kolega, ali i kako kao branitelj gleda na izbjegličku krizu koja je posljednjih dana zahvatila i Hrvatsku. Dašak atmosfere s koncerta donosi Davor Garić.

Poznato je da je ruski multimilijarder Roman Abramovič zaljubljenik u naše more. Njegova jahta Eclipse ovih se dana nalazi na dubrovačkom području. A kada se puni druga najveća jahta na svijetu, onda se ne ide na benzinsku postaju. Postaja dođe do nje. Naime, rezervoar nevjerojatnog broda u Dubrovniku već tri dana puni oko 40 cisterni, a račun je oko milijun eura. Kako to izgleda, otkriva Ana Vela.

Mnogobrojni posjetitelji Vinkovačkih jeseni ovog vikenda uživali su u bogatstvu narodnih nošnji iz cijelog svijeta. No uz nošnje mogli su vidjeti i izradu te prezentaciju tradicijskih frizura, koje imaju svoju povijest i značenje u svakom narodu. Jeste li znali da su frizure Slavonije i Srijema starije od 1700 godina i da je za njihovu izradu potrebno najmanje pet sati? Detalje ne propustite u današnjem inMagazinu.

Maja Šuput proteklog je vikenda 36. rođendan proslavila u društvu prijatelja i poduzetnika Davora Lukšića, jednog od najbogatijih Hrvata. A na drugom kontinentu, točnije u sunčanoj Kaliforniji, održana je prestižna dodjela nagrada Emmy, kojom se nagrađuju najbolje televizijske produkcije. Kao i svaki put, bilo je ovdje modnih promašaja, neobičnih kombinacija, ali i onih koji su na crvenom tepihu zablistali. Pregled aktualnih vijesti donosi vam Lana Samaržija.

Farmeri su izgubili još jedan par ruku ovog vikenda, nakon što je u dvoboju s Anamarijom svoje mjesto na Farmi izgubila Marija. Nakon izlaska iz izolacije, bivša farmerica otkrila nam je zbog čega sada žali, zašto je toliko željela otići s farme i komu prognozira pobjedu.

Zoran Delić iz Podravkine kuhinje predstavlja međunarodni specijalitet. Ovog puta vodi nas do susjedne Italije, točnije, njezina sjevernog dijela, iz kojeg nam donosi Osso Buco. Teleća potkoljenica i mnoštvo povrća naš su prijedlog vašeg ručka.