Brita Bobetić , Karla Ileš , Lucija Marković i Marina Vuletić četiri su mlade hrvatske plesačice koje su svojim plesom na Beyonceinu pjesmu "Yonce" preko noći postale pravi internetski hit.

Društvo iz razreda odlučilo je svojoj kolegici organizirati nezaboravan 18. rođendan. Naime, školarka Nikolina sa svojim je prijateljima šetala po zagrebačkom parku Zrinjevac, ni ne sluteći da ju u zasjedi čeka ekipa inMagazina. Pojavio se voditelj Dalibor Petko, a kada je prozvao Nikolinu i odveo je do njenog omiljenog banda, slavljenica nije mogla doći do daha. Što su joj Begini poklonili, tko ju je nazvao na telefon te s kim je Nikolina podijelila plesni podij pogledajte u inMagazinu u 17:25 sati.

Brita Bobetić , Karla Ileš , Lucija Marković i Marina Vuletić četiri su mlade hrvatske plesačice koje su svojim plesom na Beyonceinu pjesmu "Yonce" preko noći postale pravi internetski hit. Mediji ih ne prestaju zvati, broj pogleda njihovog uratka iz sata u sat raste i sada je dosegnuo 216 000, a čeka ih i četveromjesečna turneja po Kini. Ekipa inMagazina poželjela ih je upoznati.

Karte za večerašnji koncert neslužbenog zagrebačkog zeta Harisa Džinovića odavno su već rasprodane. Iako pjevač ne skriva simpatije prema zagrebačkoj publici, u sutrašnjem InMagazinu imat ćete prilike vidjeti zbog čega mu Zagreb te simpatije svesrdno uzvraća.