Boris Banović, poznatiji pod nadimkom Fashion Guru, uz TV karijeru jača i svoj modni brend ´2B Boris Banović´.

Boris Banović, poznatiji pod nadimkom Fashion Guru, uz TV karijeru jača i svoj modni brend ´2B Boris Banović´. Naime, predstavio je svoju prvu kolekciju. Kamere inMagazina bile su u backstageu modne revije i pratile posljednje pripreme. Je li naš Boris Banović bio nervozan prije predstavljanja domaćoj publici? Ne propustite pogledati u ovoj emisiji!

Popularni hrvatski pjevač Marko Tolja snimio je novi spot u kojem je odbacio imidž simpatičnog i dobrog dečka. U mračnom, seksi spotu za singl ´Sad kasno je´, osim Marka, pojavljuje se i pin-up djevojka i manekenka Ana Perduv. Ekipa inMagazina razgovarala je s poznatim pjevačem, a na red su došle i ljubavne teme.

Iz daleke Ekvatorijalne Gvineje Miss turizma Andrea Barešić vratila se s osmijehom na licu. Tome je zaslužna lenta koju je osvojila na ovom natjecanju ljepote. Naime, mlada Andrea je proglašena missicom osobnosti. Brojne pohvale je dobila i zbog narodne nošnje u kojoj se predstavila, a u ukupnom poretku je bila jedanaesta. Zadovoljan je i Boris Kosmač, vlasnik licence za izbor Miss i Mister turizma, koji se prvi put našao u ulozi člana žirija ovog svjetskog natjecanja.