inMagazin donosi intervju s Rajkom Dujmićem. Jedan od najizvođenijih glazbenika u Hrvatskoj ovoga je mjeseca proslavio 30 godina karijere i ujedno svoj 60 rođendan.

inMagazin donosi intervju s Rajkom Dujmićem. Jedan od najizvođenijih glazbenika u Hrvatskoj ovoga je mjeseca proslavio 30 godina karijere i ujedno svoj 60 rođendan. Iskreno je progovorio za čime žali, na što je najponosniji, kakav je suprug te kakav je danas njegov odnos sa sinom jedincem.

Vlatka Pokos se vraća na glazbenu scenu i to remiksom svog najvećeg hita Metak. Snimljen je i videospot u kojem će Vlatka pokazati svoju zavidnu liniju koju održava redovitim treninzima i pravilnom prehranom. Vlatka je i uspješna studentica, a njezino je srce još uvijek slobodno.

Osim intervjua s jednim od najpopularnijih hrvatskih tamburaša, Gazdama, prilog o ovom sastavu ekskluzivno će donijeti i kadrove iz tek završenog dokumentarnog filma o ovim momcima u kožnjacima. Ponosni na ovaj uradak, dečki su se, točnije njihov frontman , pohvalili i prinovom u obitelji. Marko Bujanović je još jednom postao otac i to djevojčice Petre.