Ekipa inMagazina u intervjuu s Bojanom Gregorić ´pretresla´ je sve o liku Ele koji utjelovljuje u glazbeno-dramskom spektaklu ´Stella´.

Ekipa inMagazina u intervjuu s Bojanom Gregorić ´pretresla´ je sve o liku Ele koji utjelovljuje u glazbeno-dramskom spektaklu ´Stella´. Lijepa glumca inMagazinu he povjerila je li se u stvarnom životu ikad susrela s takvom zlicom poput lika koji glumi, kako na nju reagiraju susjede i gospođe s placa te što na ulogu Ele kažu njezina djeca. Bojana je govorila i o svojoj baletnoj karijeri, odluci da postane glumica, djetinjstvu s majkom, glumicom Božidarkom Frajt, te kako je poziv glumca doživljavala kao dijete.

Pjevačica Pamela Ramljak protekle se subote udala po drugi put. Njezin odabranik je bivši maneken Mladen Salajster, a zavjete su izmijenili u crkvi Svetog Antuna Padovanskog na Svetom duhu u Zagrebu. O svom drugom braku sklopljenom u crkvi, glazbenoj karijeri, ali i planovima o majčinstvu i obiteljskom životu lijepa pjevačica pričala je u inMagazinu.

InMagazin donosi intervju sa Šibenčankom Majom Gović-Curavić koja je nedavno proglašena drugom najljepšom gospođom na svijetu na natjecanju Mrs. Multiverse koje se održalo u Dominikanskoj Republici na Karibima.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na izložbu pod nazivom ‘Višeglasje’ zagrebačkog umjetnika Saše Šekoranje. Tko je sve posjetio izložbu, gledatelji će saznati u inMagazinu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju