Srbijanski pjevač Saša Matić progovorio je o vjenčanju Severine i Igora Kojića, a pisac Hrvoje Šalković i glumica Ana Gruica su postali ponosni roditelji.

Emisiju počinjemo pregledom aktualnosti. Srbijanski pjevač Saša Matić progovorio je o vjenčanju Severine i Igora Kojića, a pisac Hrvoje Šalković i glumica Ana Gruica su postali ponosni roditelji. Ella Dvornik se emotivnom porukom na društvenoj mreži prisjetila svojeg oca Dina Dvornika, koji bi danas proslavio 51. rođendan.

Koncertom za pamćenje Tereza Kesovija oprostila se od svojeg velikog prijatelja Arsena Dedića. Svoj koncert u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara posvetila je kantautoru, s kojim joj se život ispreplitao još od studentskih dana. Za nas se prisjetila njegove posljednje proslave rođendana, siromaštva za vrijeme studija u Zagrebu te kako su prasci obilježili dvije izvanredne karijere.

Predstavljamo vam dizajnericu unikatnog nakita Silviju Brkić. Njezin nakit nose brojne poznate Hrvatice poput Doris Dragović, Zorice Kondže, Ane Rucner, Žanamari, Antonije Šole. U najnovijoj Silvijinoj kampanji zablistala je manekenka Iris Rajčić koja ju je inspirirala svojom osobnošću.

Goran Bogdan, Nina Violić, Branislav Trifunović samo su neki od poznatih glumaca koji su ovih dana prošetali sarajevskim crvenim tepihom. Prvi put u domaćem je filmu utjelovio ulogu i Goran Kostić, koji je surađivao s Angelinom Jolie. Koja glumica u Sarajevu nije krila zaljubljenost te se prvi put javno pojavila sa svojom novom ljubavi, ali i ostale detalje sa Sarajevo film festivala donosi vam Jelena Prpoš.


Jedan sasvim neobičan vrt pronašao je svoje mjesto među asfaltnim prometnicama Zagreba, drvećem skriven od pogleda. Kućica na stablu, u kojoj se možete osvježiti pićem i romantičan vrt pod vinovom lozom krase jedan od najneobičnijih kafića koje smo dosad vidjeli u našoj metropoli. Zašto su svi satovi u njemu stali te kakve tajne skriva ovaj vrt, otkriva Aleksandra Keresman.


U New Yorku psi zaista žive na visokoj nozi. Redovito posjećuju spa centre te odsjedaju u luksuznim hotelima. Uz to, sve je više dizajnera koji kreiraju odjeću za pse, a nerijetko se održavaju i izbori za najljepšeg kućnog ljubimca. Bili smo na jednom takvom događaju pa pogledajte koliko to natjecanje Njujorčani shvaćaju ozbiljno te tko je dobio nagradu ''šminkera" među psima.

U današnjoj emisiji odvest ćemo vas u daleki Oman na tradicionalni bazar glavnog grada Muskata, na kojem postoji samo jedno pravilo - cjenkanje pod svaku cijenu. Naučite kako se cjenkati uz Jelenu Prpoš.


Naša redakcijska čarobnica Jadranka danas će vas upoznati s blagodatima mediteranskog bilja poput smilja, lavande, ružmarina. Kako se uz pomoć ljekovitih trava zaštititi od uboda komaraca i pomoću mirisnog smilja regenerirati kožu te riješiti se strija i ožiljaka pogledajte u novom nastavku Jadrankinih kućnih čarolija.


Neka se već sutra na vašem stolu za ručak nađu ravioli s kaduljom koje vam danas priprema Mišel Tokić.