Dalibor Petko u rubrici inMagazina 'Njeno drugo lice' ove srijede ugostit će doktoricu Nelu Sršen. Hrvatska liječnica u Padovi, koja je članica tima za transplantaciju jetre u tamošnjoj Sveučilišnoj bolnici, široj domaćoj javnosti postala je poznata nakon što je uspješno implantirala jetru našem kantautoru, Arsenu Dediću.

Dalibor Petko u rubrici inMagazina 'Njeno drugo lice' ove srijede ugostit će doktoricu Nelu Sršen. Hrvatska liječnica u Padovi, koja je članica tima za transplantaciju jetre u tamošnjoj Sveučilišnoj bolnici, široj domaćoj javnosti postala je poznata nakon što je uspješno implantirala jetru našem kantautoru, Arsenu Dediću. U intervjuu govori o svom odnosu sa kćerkom Larom, njihovim zajedničkim tetovažama te nevjerojatnom hobiju.
Ana Šimić osvojila je brončanu medalju na europskom atletskom prvenstvu u Zürichu i tako oduševila svijet ženskog skoka u vis. 24-godišnja Zagrepčanka prvi put je ušla u finale velikog natjecanja i odmah dohvatila medalju. Time je uvelike iznenadila konkurenciju, ali kako priznaje i samu sebe. inMagazin donosi intervjuu s ovom talentiranom sportašicom. Maja Kuljiš, djevojačkog prezimena Vračarić, 1996. je ušla u samu završnicu izbora za Miss Hrvatske. Nakon toga je bila manekenka i voditeljica, a danas je direktorica Direkcije našeg najprestižnijeg izbora ljepote, Miss Hrvatske. Maja otkriva kada ćemo dobiti novu Miss Hrvatske, kakav izgled ljepotica prolazi ove godine te kada će se ponoviti sredina devedesetih i zlatno doba uspjeha domaćih ljepotica na svjetskom izboru.