inMagazin donosi intervju sa članovima grupe Parni valjak koji nastupaju u Dubrovniku.

inMagazin donosi intervju sa članovima grupe Parni valjak koji nastupaju u Dubrovniku. Bit će to prilika da publika još jednom uživa u hitovima jednog od najpopularnijih pop-rock sastava kao što su: 'Lutka za bal', 'Stranica dnevnika', 'Ugasi me'...

Junak sljedeće priče inMagazina san je mnogih muškaraca. I žene se vrlo lako zaljubljuju u njega, a u svojoj 50-godišnjoj karijeri gostovao je u više od 3200 filmova i televizijskih serija. Riječ je o posljednjoj generaciji kultnog američkog automobila Ford Mustang, koji je u Budimpešti doživio svoju europsku premijeru. Kakav je osjećaj kada provesti se u ovako moćnoj sportskoj jurilici dok je za volanom profesionalni reli vozač, provjerio je novinar inMagazina Bojan Kosijer.

Blogeri i blogerice danas su među najutjecajnijim ljudima virtualnog svijeta, a njihova imena mogu se naći i na prestižnoj Forbesovoj listi. Domaći blogeri platforme Blog.hr također su pronašli svoje mjesto pod suncem i po prvi puta objavili knjigu svojih tekstova, pjesama, ili pak viceva. Neki su se upravo zahvaljujući ovome zborniku po prvi puta upoznali pod pravim imenima i započeli nova prijateljstva.