Splitski pjevač Giuliano u svom rodnom gradu Splitu snimao je spot za pjesmu ´Tulum´ koji režira sin Joška Banova i Zorice Kondže, Toni Banov.

Ante Vrban, jedan je od najpoznatijih domaćih mladih arhitekata. Može se pohvaliti klijentima svjetskog glasa, budući da je uređivao domove uglednih političara, imućnih biznismena i poznatih sportaša, a posljednjih mjeseci posvetio se i jednom hotelu u Zagrebu koji je svoja vrata, uz brojna poznata lica domaćeg showbizza, otvorio u petak.

Splitski pjevač Giuliano u svom rodnom gradu Splitu snimao je spot za pjesmu ´Tulum´ koji režira sin Joška Banova i Zorice Kondže, Toni Banov. Ekipa inMagazina bila je na snimanju Giulianovog spota te se s poznatim glazbenikom dotakla brojnih tema, između ostalih i posvojenja djeteta.

Festivalskom povorkom ulicama Grada Požege, od Željezničkog kolodvora do Trga svetog Trojstva počeo je četverodnevni Glazbeni festival Slavonije. U povorci je ove godine sudjelovalo preko 700 sudionika, što je rekordan broj, a Požega je ponovno bila festivalski grad u kojem će se sve do nedjelje slaviti slavonska pjesma. Ekipa inMagazina gledateljima donosi detaljniji izvještaj i atmosferu iza kulisa!