Jedan od najpopularnijih i najpoznatijih izvođača ljubavnih balada, Hari Varešanović održat će svoj prvi solistički koncert u dvorani Vatroslav Lisinski.

Jedan od najpopularnijih i najpoznatijih izvođača ljubavnih balada, Hari Varešanović održat će svoj prvi solistički koncert u dvorani Vatroslav Lisinski. Ekipa inMagazina će svakako bit tamo kako bi kamere uhvatile djelić atmosfere.

Koliko puta ste čuli za Tihanu Škrinjarić? Nezaobilazna koreografkinja unatoč popularnosti imena uspjela je zadržati svoj lik podalje od očiju javnosti. Današnja umirovljenica za inMagazin prisjetila se svojih najvećih projekata poput Olimpijade u Sarajevu i proslava Titovih rođendana, ali i odrastanja u umjetničkoj obitelji. Tihana govori i o svojim brakovima, ozljedama te zašto ni u mirovini ne može mirovati. Vrijeme je za rubriku Njeno drugo lice Dalibora Petka.

Ekipa inMagazina bila je u Šangaju i družila se s tamošnjim Hrvatima. Goran i Ina diplomirali su arhitekturu u Zagrebu, a zbog posla su se preselili u Kinu. Priznali su nam koliko im nedostaje obitelj te koliko im je bilo teško kada su tek stigli u Šangaj.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju