Luka Nižetić ponosi se titulom prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa. U kulinarskom dvoboju je od kolegice Ivane Husar Mlinac bio bolji za jedan bod.

Nakon jednogodišnje veze Indira Vladić, pjevačica grupe Colonia i njezin osobni trener, bjelovarski bodybuilder Miroslav Levak, uplovili su u bračnu luku. Sudbonosno DA par je izrekao u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara. Na ceremoniji vjenčanja bilo je stotinjak uzvanika. Tijekom slavlja Indira se i sama uhvatila mikrofona i okupljenima zapjevala dragu joj pjesmu ''Inati se, Slavonijo''.

Luka Nižetić ponosi se titulom prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa. U kulinarskom dvoboju je od kolegice Ivane Husar Mlinac bio bolji za jedan bod. Kako se Luka i Ivana osjećaju nakon velikog finala te što će zauvijek pamtiti iz ove kulinarske avanture, poznati je dvojac povjerio ekipi inMagazina.

Tamburaši i rokeri ujedinili su snage kako bi što bolje opjevali neuzvraćenu ljubav. Tako bismo mogli opisati suradnju Slavonija banda i Teške industrije. ''Žena za utjehu'' naziv je pjesme za koju su nedavno snimili i videospot, a inMagazin vas vodi na snimanje za koje se pjevačica Lea Mijatović pripremala više od mjesec dana. Kako i zašto, uz još poneku zanimljivost, doznajte u inMagazinu.

Vodena bujica uništila im je dom. Preko noći su, poput mnogih Slavonaca, ostale doslovno bez svega. No, u njima je proradio poznati slavonski inat. Iva i njezina mama Vesna odlučile su ne predati se. U Zagrebu, u kojem su pronašle privremeni smještaj, u samo nekoliko dana pokrenule su projekt "Iva i mama". Kako su se hrabre Slavonke odlučile boriti s nevoljom koja ih je snašla, pogledajte u emisiji.