SUBOTA 17.10

Doris Dragović nastupit ce večeras u beogradskoj Kombank areni, a potom i 08.ožujka u Novom Sadu. Pored najavljenih gostiju među kojima su mlada sudionica „X factora“ Ilma Karahmet i tenor Ivo Gianni Gamulin, Doris će na sceni pratiti i mješoviti zbor. Ekipa inMagazina je bila u Beogradu i donosi vam djelić atmosfere, a vidjet ćemo i kako je srbijanska publika reagirala na stare hitove kao što su „Željo moja“, „Marija Magdalena“ , „Malo mi za sreću triba“ i mnoge druge koje su obilježile preko tri desetljeća dugi karijeru popularne pjevačice.

Mladen Grdović obilježit će 35 godina karijere koncertom u zadarskoj dvorani, i to na Valentinovo. Nastup ima i humanitarnu notu – dio prihoda namijenjen je Zadranki koja se bori s teškom bolešću, multiplom sklerozom. Kićo Slabinac, Zoran Jelenković, Mate Bulić, Miroslav Škoro, Ivana Kovač samo su neki od pjevača koji će nastupiti na Grdovićevom koncertu.

Reporterka Ivana Nanut donosi najbolje trenutke jednog od tri najveća filmska festivala na svijetu, onog u Berlinu. Pred kameru inMagazina stali su: Pierce Brosnan, Christian Bale, George Clooney i mnogi drugi.